Menu Sluiten

Houtproducten Panlatten

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Gevelbekleding – Hout – Hout Groothandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over houtproducten panlatten kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Houtproducten Panlatten

Gevels | Dakwerken | Isolatie | Houtmaterialen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Houtproducten panlatten

home roofing epdm isolatie gevelbekleding koepels waterdichtingsmiddelen dakranden herbaroof groendaken regenwaterafvoer hout algemene dakwerken contact doe makkelijk zelf uw dak locatie glasstraat hoek vaartkaai merksem antwerpen emailprotected btw be.. Gratis offerte openingsuren maandag uu dinsdag uu woensdag uu donderdag uu vrijdag uu zaterdag op afspraak zondag gesloten onze partners klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte hout hout passie voor hout onze passie voor hout proberen wij te delen met onze klanten door.

bel ons op over kwanten aanbod services specialismen acties opruim nieuws amp events jobs contactmenu nieuws amp events wij blijven streven naar de beste service ondanks wereldwijde problemen met bouwproducten door de onstabiele grondstoffenmarkt lopen leveringen vertraging op en worden sommige bouwmaterialen aanzienlijk duurder. Tijdig bestellen is de boodschap. De situatie op de mondiale grondstoffenmarkt en bij toeleveranciers is momenteel enorm onstabiel houtproducten panlatten prijs Dit is onder meer te wijten aan het stilleggen van productieeenheden tijdens de eerste lockdown uit vrees voor een bouwrecessie. Tegelijk is de vraag op de aziatische markten zeer groot. Deze samenloop van omstandigheden leidde de voorbije weken tot leveringsvertragingen en zel.

Het terrein van Houtproducten panlatten

over ons toekomst ons team onze klanten producten ruwbouw gevel dak isolatie pleisters bouwspecialiteiten vloeren en faience tuin en terras diensten silo s containerverhuur doehetzelf vacatures contact nederlands franais steenhuffel toonzaal gesloten. Magazijn gesloten. Gt mollem toonzaal gesloten de mogelijkheden van houtproducten panlatten Magazijn gesloten. Gt dak gt hout u kan bij ons terecht voor diverse constructieve houtproducten die aangewend worden in de woningbouw. Balken en keepers panlatten stoflatten voligeplanken diverse platen osb platen bekistingsplaten multiplex hellip al deze artikelen zijn op stock in de standaardmaten. Bestellingen op maat zijn uiteraard ook mogelijk en beschikbaar op enkele dagen wens je een technische fiche een prijs of enkel info via ons contactformulier bereik je ons het snelst ik wil meer info gt overige subcategorien in dak dakpannen leien en golfplaten onderdak roofing dakvensters lichtkoepels schrijf je in op onze nieuwsbrief voornaam familienaam emailadres gelukt inschrijven als je jezelf hier inschrijft word je toegevoe.