Menu Sluiten

Multiplex Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Gevelbekleding – Hout – Hout Groothandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over multiplex antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Multiplex Antwerpen

Dakwerken | Isolatie | Houtmaterialen | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Multiplex antwerpen

cs interieur binnendeuren maatmeubilair interieurafwerking vraag online uw offerte realisaties onze klanten team over ons jobs contact home realisaties binnendeuren interieurafwerking sportaccomodatie aartselaar binnendeuren interieurafwerking sportaccomodatie te aartselaar uitgevoerde werken gewone en brandwerende binnendeuren in metalen deurkaders en raamafkastingen in multiplex meer realisaties binnendeuren maatmeubilair auxilia antwerpen binnendeuren hardenvoort antwerpen maatmeubilair interieurafwerking kinderdagverblijf brabbel antwerpen contact cs interieur meir weelde ravels facebook instagram linkedin tel infocsinterieur.be vraag online uw offerte disclaimer privacy cookies cs interieur webdesign robarov .

realisatie terug naar overzicht eternit antwerpen eternit equitone tectiva scheldekaaien antwerpen. Op de hoek van de scheldestraat en de cockerillkaai te antwerpen hebben we de gevel van deze appartementsblok volledig gestript en terug bekleed multiplex antwerpen zijn zeer populair De rotswolisolatie werd vervangen door kingspan kooltherm de houten regels door het isofinish systeem met gevelschroeven van borgh en de multiplex door vezelcementplaten van eternit. Er werd een zwart regenscherm tyvek uvfacade achter de bekleding geplaatst. De gevelplaten werden blind bevestigd op het houten regelwerk met het innotec lijmsysteem. De waterdichting aan de ramen werd volledig nagezien en indien nodig ook vervangen. Detail de voegen van de verlijmde plafondbekleding lopen volledig in lijn met die van de gevel details typeequitone tectiva totaalm klantiov martha bvba wooddesign bv prins boudewijnlaan t kontich De verscheidenheid van multiplex antwerpen Carwash xl oprijden signalisatie kmopark xl volgen. Contact … I.

Feiten over Multiplex antwerpen

about us producten milieu links contact terug schilfineer wij beschikken met msup over de grootste voorraad schilfineer in europa. Deze wordt rechtstreeks aangekocht bij de producenten in afrika azieuml en brazilieuml. Het vindt zijn toepassingen in producten zoals multiplex blokplaten deuren enzovoort tot zelfs skilatten. Onze voorraadhoudende positie biedt ons de mogelijkheid snel en flexibel in te spelen op de vragen van de klanten. Zo kunnen wij onmiddellijk uit voorraad volle wagens leveren of per pak vanuit ons magazijn te antwerpen. Daarnaast kunnen wij ook rechtstreekse leveringen verzorgen per container naar een haven van wens. Houtsoorten kwaliteit afmetingen specificatie vogel import export n.v. Godefriduskaai b antwerpen belgium home disclaimer general terms contact phone fax be .. Infovogel.be .