Menu Sluiten

Plaatmaterialen Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Hout – Leveranciers Hout – Hout Kleinhandel Antwerpen – Hout Groothandel Antwerpen – Houthandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over plaatmaterialen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Plaatmaterialen Antwerpen

Dakwerken | Isolatie | Gevels | Houtmaterialen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plaatmaterialen antwerpen

via de depot omniplexantwerpen aan de haven wordt rechtstreeks tropisch hout scandinavisch vuren of grenen en diverse platen van elk continent wereldwijd ingevoerd. Van elk continent import antwerp belgium headoffice production depot harelbeke belgium op kilometer afstand aan de leieboorden in harelbeke heeft de onderneming haar hoofddepot met een opslagcapaciteit van circa .m aan massief hout en plaatmaterialen plaatmaterialen antwerpen voor bedrijven op maat De depot is gelegen langs de rivier de leie en heeft een kaai waardoor de mogelijkheid bestaat binnenschepen tot .m te lossen. .m opslagcapaciteit kaai aan de leie binnenschepen tot .m depot leieboorden depot harelbeke bavikhove belgium op km afstand in bavikhove heeft omniplex een tweede platenmagazijn voor de stockage van ongeveer .m. .m opslagcapaciteit ideaal platenmagazijn depot bavikhove depot harelbeke bavikhove belgium depot mru oise france depot mru het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in het zuiden van .

wij gebruiken cookies. Door verder te surfen of deze banner te sluiten ga je akkoord met onze cookie policy. Aanvaarden meer informatie over wooddesign na een jaartje in het bedrijf van mxn vader te hebben gewerkt ben ik in een eenmanszaak begonnen in het leveren en plaatsen van traditionele parketvloeren. Vanaf ben ik naast parketvloeren ook gestart met het plaatsen van houten gevelbekleding en terrassen en dit bleek al snel een meerwaarde te zijn voor de groei van het bedrijf Onze suggestie over plaatmaterialen antwerpen Eind ben ik overgeschakeld van eenmanszaak naar een bvba en heb ik vaste werknemers in dienst. Over wooddesign ondertussen meer dan jaar en duizenden vierkante meters verder onderscheiden we ons van velen. Niet alleen door onze jarenlange ervaring en materialenkennis maar eveneens door het gebruik van kwaliteitsvolle producten gecombineerd met een hoge afwerkingsgraad en professionele dienstverlening ook na de plaatsing in onze toonzaal te kontich vind je e.

Feiten over Plaatmaterialen antwerpen

b n b fr logo nl fr menu wie zijn we actueel producten vacatures decors contact login contact home contact navigatie antwerpen wijnegem gent nazareth naam bedrijf postcode gemeente adres tel nr ondernemingsnr email adres onderwerp algemeen prijs aanvraag staal aanvraag bestelling bezoek vertegenwoordiger gewenst ter attentie van bestand bericht versturen opgericht in is stylin art een familiebedrijf met traditie. Zij biedt een uitgebreide waaier van decoratieve plaatmaterialen voor keuken en meubelmakers interieurinrichters ontwerpers en architecten. Een eigen produktie en ruime stockage en een doorgedreven distributie garanderen een vlotte service. Antwerpen zone den hoek vosveld b wijnegem contacteer ons gent leenstraat b nazareth contacteer ons copy stylin art nv privacy disclaimer .