Menu Sluiten

Planchetten Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Gevelbekleding – Hout – Hout Groothandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over planchetten antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Planchetten Antwerpen

Gevels | Dakwerken | Isolatie | Houtmaterialen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Planchetten antwerpen

advies kwaliteit service projecten over ons contact infojagoaluminium.be jobs legal privacy projecten aluminium deuren op maat van jouw stijl aluminium deuren van topkwaliteit bij jago aluminium maken we het waar op maat van jouw woning. Zoek het dus niet te ver maak een afspraak in onze toonzaal in kalmthout en ervaar zelf hoe mooi en duurzaam alu deuren met aliplast profielen zijn. Ze ogen niet alleen bijzonder stijlvol maar zijn ook nog eens extreem veilig en duurzaam. Met de unieke puntssluiting vergrendel je jouw deuren maximaal. Zo ga je altijd met een gerust hart de deur uit. We werken je deuren uiterst zorgvuldig af een perfecte rubberdichting rondom winddichte tochtstrip onderaan voorzetvliegendeur op maat inbraakwerend beslag en de kleur en stijl bepaal je helemaal zelf van modern strak tot charmant landelijk planchetten antwerpen prijs Voordeur in hout liev.

toggle navigation over bulkmans verandas fotogalerij onze toonzaal werkwijze materialen geschiedenis contact bulkmans verandas bulkmans verandas in rumst is een familiebedrijf sinds met eigen productie. Bezoek onze nieuwe toonzaal. Vraag gratis en vrijblijvende prijsofferte. Realisaties bulkmans verandas realisaties bulkmans verandas ruim jaar geleden was dit ambachtelijk bedrijf lange tijd gelegen in kontich vooral actief in de streek rond antwerpen en mechelen lees meer over planchetten antwerpen Ondertussen worden behalve in de provincie antwerpen en oost vlaanderen nu ook veranda s gebouwd in de provincie vlaams brabant. De aluminium veranda heeft bij ons reeds geruime tijd de houten veranda verdrongen en voor velen lijkt de moderne woonveranda op een pvc veranda. Met de nieuwe gesoleerde steelloock profielen krijgt een orangerie behalve het u.

Het laatste nieuws over Planchetten antwerpen

home roofing epdm isolatie gevelbekleding koepels waterdichtingsmiddelen dakranden herbaroof groendaken regenwaterafvoer hout algemene dakwerken contact doe makkelijk zelf uw dak locatie glasstraat hoek vaartkaai merksem antwerpen emailprotected btw be.. Gratis offerte openingsuren maandag uu dinsdag uu woensdag uu donderdag uu vrijdag uu zaterdag op afspraak zondag gesloten onze partners klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte klein en groothandel in dakbedekkingsmaterialen en gevelbekleding in merksem gratis offerte hout hout passie voor hout onze passie voor hout probere.