Menu Sluiten

Voorraad Houtproducten

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Gevelbekleding – Hout – Hout Groothandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over voorraad houtproducten kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Voorraad Houtproducten

Gevels | Houtmaterialen | Dakwerken | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voorraad houtproducten

fr en nl ons contacteren tl fax openingsuren van maandag tot donderdag van tot uur en van . Tot . Uur. Vrijdag van tot uur en van . Tot . Uur en zaterdag van tot uur. Home de houtzagerij timmerhout gebinthout van eik parken tuinhout eiken parket ons contacteren hontoir gt timmerhout timmerhout houtzagerij hontoir gelegen in het centrum van wallonieuml in de buurt van namen belgieuml is toegankelijk voor zowel vaklui als particulieren voorraad houtproducten maatwerk Ze verstrekt onbewerkte houtproducten of afgewerkte houtproducten van grote kwaliteit dankzij een technologisch geavanceerde uitrusting en een nauwgezette selectie van hout. Onder onbewerkte houtproducten verstaan we gedroogd zaaghout dat gezaagd maar niet geschaafd is bouwhout enz.. De afgewerkte product.

n.v. Keuleers co houthandel home producten constructiehout geschaafd bouwhout plaatmaterialen services op maat verzagen en schaven drenken levering snelle service bedrijf contact vacatures n.v. Keuleers amp co verpakkingen producten daktimmer voor nieuwbouw en renovatie bij houthandel keuleers amp co vindt u al het hout voor daktimmer zowel voor nieuwbouw als renovatie. Onze houten balken van europese douglas zijn bruikbaar als dragende dakbalken maar u kan bij ons ook terecht voor spanten kepers juffers sls cls enz. Hout drenken keuleers en co beschikt over een eigen drenkinstallatie om uw daktimmerhout duurzamer te maken. Hierdoor is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf zoals vocht zwammen schimmels en aantas.

Meer informatie over Voorraad houtproducten

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation producten fineer wand meerlagig parket sortering over ons referenties downloads contact vraag een stalenbox hout in al zijn beleving verouderd vanlandschoot hout puur belgische productie ontdek ons bedrijf natuur met beleid… Van boom tot parket natuur en productie geheel contact alles vanaf het begin… Europese eik rustiek met karakter rustiek quotrquot parket en fineer producent voor de professional de voordelen van werken met ons belgische topkwaliteit vanlandschoot hout is specialist in de productie van meerlagig parket in diverse uitvoeringen fineerpanelen en een eigen gamma aan houten wandbekleding. De liefde voor het vak en kennis van het hout wordt reeds over vier generaties doorgegeven en maakt dat de professional technischen praktisch geholpen kan worden op een persoonlijke manier bent u geïnteresseerd in de prijs van voorraad houtproducten Een afspraak in onze toonzaal als particulier kan enkel met tussenkomst van uw plaatser. fineer wand meerlagig parket lamel op kant onafgewerkte eik rustiek quotrquot rustiek met open k.