Menu Sluiten

Bebording Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Hout – Leveranciers Hout – Hout Kleinhandel Antwerpen – Hout Groothandel Antwerpen – Houthandel Antwerpen – 

Wenst u meer info over bebording antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Bebording Antwerpen

Houtmaterialen | Isolatie | Gevels | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bebording antwerpen

skip to primary navigation skip to content skip to primary sidebar skip to footer dakwerken verschueren oudenaarde gent main navigation home diensten projecten over dakwerken verschueren premies prijs dakwerken jobs contact overzicht dakwerken projecten beweeg met je muis over de beelden voor meer uitleg over de projecten. Klik op de beelden om ze in het groot te bekijken. Nieuwbouwproject oosterzele plaatsen van alucachering op gevel en lattenwerk. Plaatsen onderdak zadeldak en afwerken met leien. Sintantoniuskerk in moerbekewaas vervangen van loden afwerking op kerktoren. Nieuwe afwerking geplaatst in quartz zink. Vervangen van tapbuizen en herstellen van soldeerwerk bebording antwerpen offerte aanvragen Residentie rio gent afbraak en vernieuwen zadeldak met aansluitend plat dak. Aansluitingen schouwen verluchtingsrooster.

links contact home voorstelling realisaties ons team plooiwerk getuigenissen contact links admin realisaties witgelekruis herentals january begin zijn we kunnen starten aan het witgele kruis in herentals. Het gaat hier om een regelwerk in hout isolatie en een bekleding van gevelpanelen in zink mm dikte in quart vmzinc. De totale oppervlakte van de gevelbekleding is ongeveer een m… Diabolo project e january midden werd ons het diabolo project toevertrouwd dit houd een aantal gebouwental in die dienen langs de spoorwegen…. Gerechtsgebouw bree january in heeft sani systems werken uitgevoerd aan het nieuwe vredegerecht in bree een zinken gevelbekleding met staande naad tussen de betonnen wanden. Quartz zinc plus Enige toelichting over bebording antwerpen Ongeveer een m oppervlakte…. Kolo.

Bericht over Bebording antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan nieuws vacatures downloads amp media business units distributie elektromechanica industrie infra activiteiten projecten over ons corporate responsibility werken bij vacatures onze medewerkers stage young graduates wij als werkgever contacteer ons menu verbinden zit in ons dna alle leiding en kabelwerken eigen engineering klantgerichte aanpak visser amp smit hanab totaalpartner voor een optimale energietransitie waarmee kunnen we jehelpen transportleidingen afvalwaterbehandeling zwembadtechnologie industrile installaties distributie en toevoerleidingen of industrile bekabeling we ontwikkelen voor joude juiste oplossing voor een optimaal en duurzaam water en energietransport. Daar verbinden we ons toe. Bekijk onze projecten wij zijn actief in infra ondergrondse en bovengrondse kabel en leidingen infrastructuur. Industrie industrile verbindingen via kabels en leidingen. Industrile waterbehandeling en bebording distributie huisaansluitingen van gas water elektra data en glasvezel. Elektromechanica bouw en onderhoud van.